ETT SMYCKE BÄR

EN HISTORIAAlla smycken bär på en unik historia - om de människor som bar dem och den tid de levde i. Är inte det vackert och hissnande på en och samma gång.


Smycken - som symbol för kärlek och ett bevis för ihophörandet.

Ett bevis för kamp, längtan, minnen, status, mode, kärlek, familj, vänskap, fest, skratt, egenkärlek, politik, drömmar, tro, hopp och identitet!


Hopsie Daisy är ett smyckesföretag som har både egendesignde och inköpta smycken. Jag har skapat en värld där glitterormar, guldägg, baklavas och nitar lever i harmoni! Så vänta inte: Join the club - Hopsie Daisystyle!KONTAKT


info@hopsiedaisy.comPRESS


press@hopsiedaisy.comSOCIALA MEDIER


Dela gärna bilder på sociala medier när du bär ditt smycke från Hopsie Daisy.

Tagga bilden något av nedan så hittar vi den. Genom att tagga bilden med #annsoderlund godkänner du att den även kan hamna på Hopsie Daisys Instagramkonto.#annsoderlund

#hopsiedaisystyle

#hopsiedaisyjewelry
SKÖTSELRÅD 


Våra smycken finns i två olika varianter silver- och guldpläterat. För att smyckena ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att ta hand om smyckena. Här kommer skötselråd så dina smycken håller så länge som möjligt.  


Våra silver och guldsmycken är guldpläterade, dvs gjorda av mässing som är doppat i  925 silver och 14 karats guld. Vi använder oss av silver- och guldplätering med extra god hållbarhet, men dessa smycken är ändå känsliga för att bäras tillsammans med andra smycken eftersom guldlagret då skavs bort. Ta gärna av dina smycken vid dusch, bad och annan kontakt vid vatten för att undvika missfärgning. Undvik parfym, makeup, fukt och hudkrämer där ditt smycke är placerat. Förvara med fördel ditt smycke i asken du får med vid köpet när du inte använder det. Förgyllningen nöts successivt bort, hur fort beror på hur mycket du använder det och hur du sköter det. Även din hudtyp kan påverka detta.

Undvik helt att lägga smyckena i ett rengöringsbad, som är starkt och snabbar på nötningsprocessen. Var också försiktig med att putsa det för hårt med en putsduk.


Har du frågor kontakta oss så hjälper vi dig

info@hopsiedaisy.com

RING- & ARMBANDSSTORLEKHopsie Daisys ringar och stela armband baseras på dess inre diameter. Är du osäker på vilken storlek du har kan du mäta innerdiametern på din ring /armband du har hemma med en linjal. Du kan då enkelt se om det finns en ring eller ett armband i din storlek.


RING

Ju smalare ring desto mindre storlek kan man ha jämfört med en bredare ring. Tänk även på att fingrarna inte bör vara för kalla eller för varma och när du mäter då det kan påverka storleken. Tänk på att mäta på det fingret där du vill ha ringen. Alternativt ta ett måttband och mät runt fingret för att få fram innerdiametern.

Du kan även besöka din lokala guld- eller silversmed så kan de hjälpa dig att mäta fingret. 

De vanligaste innerdiametrarna på en ring för kvinnor är 16,5 mm (S) 17,5 mm (M) 18mm (L).


ARMBAND

Lösa armband som kedjor mm bör vara lite större än fasta armband. Vanligaste längden är 18-21 cm (unisex) beroende på om man har en tunn eller kraftigare handled. Du kan även besöka din lokala guld- eller silversmed så kan de hjälpa dig att mäta handleden. 


OBS! Ovala fasta armband bör vara något mindre än normala storleken, detta för att inte trilla av från handleden. Vanligt innermått (diameter) är 6-7cmC O N T A C T


info@hopsiedaisy.com